Известие

Collapse
No announcement yet.

147 Въпроси

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе готини са А3 S-line,ама фабричния.А не турил ми некви седалки, и волан с логото на S-line и я продава за такава.Ама за S-line трябва да кихаш.По едно време ги следях почваха от 2500 евро.180 коньовата S-line съм карал,на светофар като я изрежа,мартинките ми се качваха в качулката на суитчера.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
      350 може да е оригинален кит, свери си цените!
      147 предлага в повече дизайн.
      Вижте цени на аморт., окачване, сравнете и тогава говорете.
      Сверил съм ги!

Алфа 147
      http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=2&show=1

Голф-110к.с.ТДИ
      http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1

Голф-115к.с ТДИ
      http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=4&show=1
      Ауди А-3
      Сеат

Айде не е 3-пъти, но почти 2-пъти по-високи цени!
      А и първоначалната покупка на тия дранголници е с поне 1000-1500лв. над тази на 147-та!

Един комплект носачи АТЕК е 300лв. След това в близките 3-4г. сменяш само тампони на горните носачи 15лв. бройката когато се наложи!!!
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Ти с атек ли си караш алфите?
        Никой път няма да сложа такова нещо на колата си !

Имах а3 преди 147цата и нека да знам, колко е разликата.

П.с. на а3 аъм платил агренажа 200лв.
        На 147- 140лв.
        60лв разлика за 50к , изобщо не го смятам !

Пак казвам, 147 предлага повече екстри, дизайн и скъпо и калпаво окачване. И по-добри двигатели.
        Возията и на двете е еднакво зле.
        Аз с аудито минах 50к по нашите трапове, без да се разхлопа, докато с 147, сменях на 30к макс.
        Фенщина, фенщина ама на черното бяло да казваш ....
        Last edited by emzo; d.m.y г., 19:57.
        ex - 147 16v multijet

Comment

Ти с атек ли си караш алфите?
          Никой път няма да сложа такова нещо на колата си !

Имах а3 преди 147цата и нека да знам, колко е разликата.

П.с. на а3 аъм платил агренажа 200лв.
          На 147- 140лв.
          60лв разлика за 50к , изобщо не го смятам !

Пак казвам, 147 предлага повече екстри, дизайн и скъпо и калпаво окачване. И по-добри двигатели.
          Возията и на двете е еднакво зле.
          Аз с аудито минах 50к по нашите трапове, без да се разхлопа, докато с 147, сменях на 30к макс.
          Фенщина, фенщина ама на черното бяло да казваш ....
          Емо ти на кви цени си купуваш частите едва ли е от голямо значение за останалите потребители!!!
          Но поне си преговаряй кво си писал преди по форума!!!

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...5&postcount=89

Ако комплекта си го купил за 140лв. то значи за 12лв. си купил маслен, горивен, климатик, въздушен, пистов ремък!!!

Ай моля ти се намери си мнението кво си дал като разходи за 147-ата, че там цените бяха доста атрактивни!!!
          sigpic
          GT- JTDm 150

Comment

Явно доста съм те засегнал, за да си отделил време да ми ровиш постовете.
            Прегледах си екселските файлове и да, такива са цифрите.

Да го кажа така. Ако приемем, че лицето Х си купи ВАГина с АHF мотор, то тая разлика от 150-160лв(приемаме, че не ползва отстъпки) за агренажа, ще я избие от разхода на гориво. Щото жтд115 не може да се похвали с толкоз нисък разход.

Боли ма *** мене, пича пита коя кола е с по-евтина поддръжка, аз му казвам.
            За да си взема 147 след А3, значи не съм толкоз заклет вагаджия.
            ex - 147 16v multijet

Comment

Явно доста съм те засегнал, за да си отделил време да ми ровиш постовете.
              Прегледах си екселските файлове и да, такива са цифрите.

Да го кажа така. Ако приемем, че лицето Х си купи ВАГина с АHF мотор, то тая разлика от 150-160лв(приемаме, че не ползва отстъпки) за агренажа, ще я избие от разхода на гориво. Щото жтд115 не може да се похвали с толкоз нисък разход.

Боли ма *** мене, пича пита коя кола е с по-евтина поддръжка, аз му казвам.
              За да си взема 147 след А3, значи не съм толкоз заклет вагаджия.
              Просто е хубаво мененията да са по-обективни!
              А не веднъж да си пишем цените с отстъпката а след това реалните цени и да се правим на интересни пред останалите!!!

И все пак къде забрави по-височката цена при първоначална покупка!!!

Я кажи как цапат геометрии за една зима пенсионерско каране и как чупят турбини кат солети като пренадуят няколко пъти!!!

Не казвам, че Алфите са върха на сладоледа, но на цените на които ги купуваме и поддържаме, спрямо техниката която предлагат, са доста добър избор!
              sigpic
              GT- JTDm 150

Comment

Казвам само едно, окачването на вагината е идеално за нашите пътища.
                На алфата е малоумно измислено, а разлика във возията няма. Язък за мултилинка отзаде.
                ex - 147 16v multijet

Comment

Абе то общо взето късмета си е късмет =)
                  Все пак взимам кола на 13+ години,много знам кой и как е карал преди това и дали е подъдржал както си му е реда.
                  и на ВАГ и на А3 и на 147 съм се возил найстина нямаше огромна разлика,само на кой му е по разтропана колата..

И също така да ви попитам,имате ли някаква идея колко горе-доло ще е
                  Еко Таксата на 147 1.9 115hp 2003г в град Пловдив,че всеки ми казва различна сума.

Също така забравих да вметна,прегледах VW форума както и този форум,и огромно впечатление ми направи как повечето се хвалеха
                  колко икономична им е колата и как падат градско до 4л/100,не че нещо обаче малко нереално ми се струва...
                  И като гледам в форума един и същи модел един и същи двигател,пък огромна разлика в разхода.. и то не само при един!
                  Ама то вярно,че от кола до кола си има ралика ...

Иначе надявам се тази седмица да си избера кола пък после ще си блъскам главата!
                  Ще ви уведомя с избора си,най вероятно ще се впиша в вашият клуб !
                  Last edited by RoyalMachine; d.m.y г., 04:27.
                  Alfa 147 1.9 JTD 115HP

Comment

Първоначално публикувано от RoyalMachine Покажи съобщение
                    Абе то общо взето късмета си е късмет =)
                    Все пак взимам кола на 13+ години,много знам кой и как е карал преди това и дали е подъдржал както си му е реда.
                    и на ВАГ и на А3 и на 147 съм се возил найстина нямаше огромна разлика,само на кой му е по разтропана колата..

И също така да ви попитам,имате ли някаква идея колко горе-доло ще е
                    Еко Таксата на 147 1.9 115hp 2003г в град Пловдив,че всеки ми казва различна сума.

Също така забравих да вметна,прегледах VW форума както и този форум,и огромно впечатление ми направи как повечето се хвалеха
                    колко икономична им е колата и как падат градско до 4л/100,не че нещо обаче малко нереално ми се струва...
                    И като гледам в форума един и същи модел един и същи двигател,пък огромна разлика в разхода.. и то не само при един!
                    Ама то вярно,че от кола до кола си има ралика ...

Иначе надявам се тази седмица да си избера кола пък после ще си блъскам главата!
                    Ще ви уведомя с избора си,най вероятно ще се впиша в вашият клуб !
                    до 10 годишен автомобил - 250лв Екотакса, над 10 години - 260лв. Тоя дето е докарал 4л градско на 1,9 без значение от марката и модела има един резервоар нафта от мен подарък ако го докаже!
                    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                    ex Alfa 156 1,9 JTD
                    ex Alfa 75 1,8

Comment

И от мен ! Даже 2.
                      ex - 147 16v multijet

Comment

даже познавам един дето капачката му за резервоара залепнала от рядкото отваряне
                        Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                        Peugeout 2.2 HDI 133+++
                        Alfa 159 +++ next

Comment

Край на дилемата!
                          Купих си 147... В най - скоро време ще кача снимки
                          Alfa 147 1.9 JTD 115HP

Comment

Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                            до 10 годишен автомобил - 250лв Екотакса, над 10 години - 260лв. Тоя дето е докарал 4л градско на 1,9 без значение от марката и модела има един резервоар нафта от мен подарък ако го докаже!
                            3,2 градско и 2,8 извън градско, нафтъ,въпросния индивид като го питаш кво кара си поглежда емблемата "W" преди да отговори, щот ги бъркал двете си коли, форд мондео му е втората.Вагината стои в гаража и се мие редовно.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Даже има такива, където докато карат двигателя връща нафта обратно в резервоара и после продават с туби
                              "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
                              Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

Първоначално публикувано от Zaxx Покажи съобщение
                                Даже има такива, където докато карат двигателя връща нафта обратно в резервоара и после продават с туби
                                И това при положение,че е натиска и хич не е жали!
                                Alfa 147 1.9 JTD 115HP

Comment

Working...
                                X